Biokalendárium (Biogazda füzetek 2)
Sárközy Péter Alapítvány a Biokultúráért engedélyével kisiparban előállított utánnyomás!
A kivitel : előlap plexi, hátlap karton, fehér fémspirálozással.
Szerző: Nagy Gyuláné
-
Tartalom:
-Előszó
-Január-Télhó, Boldogasszony hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Csicsókaleves
-Rakott csicsóka
-Sütőtökkrém
-Február-Télutó, Böjtelő hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Csicseriborsó-leves
-Káposzta tekercs szójával
-Zöld palacsinta
-Nyers csicsókából készült, kenyérre kenhető krémek
-Március-Tavaszelő, Böjtmás hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Paradicsomos zöldbableves
-Húsvéti töltött báránycomb
-Négertészta
-Április-Tavaszhó, Szent György hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Komlóleves
-Csalánfőzelék
-Bugyantott tojás
-Május-Tavaszutó, Pünkösd hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Hagymaduda-leves
-Gombával rakott karalábé
-Csicsókás-kapros bukta
-Június-Nyárelő, Szent Iván hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Hamis túrógombóc
-Töltött mángold kapormártásban hajdinával
-Köszmételekvás bodzavirággal
-Július-Nyárhó, Szent Jakab hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Gombaleves burgonyával
-Egyszerű palacsinta
-Mézes borban párolt köszméte
-Augusztus-Nyárutó, Kisasszony hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Rakott padlizsán
-Szárított Provence-i paradicsom
-Málépiskóta
-Szeptember-Őszelő, Szent Mihály hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Szálkamentes rántott hal
-Halfasirt
-Csipkebogyószörp
-Október-Őszhó, Mindenszentek hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Vadréce sütve
-Padlizsános szendvicskrém
-Almaecet
-November-Őszutó-Szent András hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Burgonyasaláta zellerrel
-Tönkölybúzából készült mézes lepény
-December-Télhó, Karácsony hava
-Gyógy- és fűszernövények
-Állattartás
-Dísznövények
-Biodinamika
-Zöldségtermesztés
-Szől-gyümölcs
-Ételek
-Tormaleves
-Húspótló zöldségroló
-Máktorta
64 oldal
-
Cikkszám ZK-146Tömeg 187 g/db