Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Fűszeres-Virágos KALENDÁRIUM

2 222 Ft

Írta : Lechner Judit

Rajzolta : Beleznay Annamária

 

" Hét éve írtam a Fűszeres, virágos kalendáriumot. Most, az újabb kiadás előtt újraolvasva, úgy gondoltuk, hogy a szöveget a rajzokkal gyakorlatilag változatlanul adjuk közre újra. ( Azóta se írtál jobbat, ahogy ismerőseim kedvesen bíztattak... ) De időközben a fiaimtól és az unokahúgomtól új fotókat is kaptam! Ők már egy másik nemzedék szemével csodálkoznak rá a teremtett világra. A jó kép olyan, mint a vers. Egy rendkívüli pillanatba sűrítve rávilágít a jelenségek mögött rejtőző igazságra. Ahogy Weöres Sándor fogalmazta meg:      " Mit málló kőre nem bízol,

  mintázd meg levegőből.

   van néha olyan pillanat, 

    mely kilóg az időből..."

 Ilyen " örök " pillanatok kerültek most ebben a kiadásban az utolsó, színes oldalakra, és én  hozzáírtam, amit sokszor éppen a képeket szemlélve értettem meg a Természet örök törvényeiből. Amit hét éve írtam, azt az elődeimtől tanultam, nekik köszönhetem, a képeket az utánam jövőknek. Örömmel adom tovább mindezt az érdeklődőknek! "

 

 Mindenben benne van minden, s ez a minden az idő, amely kibontja és elrakja az évszakok pelenkáit, virágos ruháját, lucskos rongyait és havas bundáját. De mindig megvan minden a végtelenség öreg sublótjában, nem pusztul el semmi, csak vár és jön, vár és megy, amíg csak ki nem hűl a Föld, vagy még azután is, mert el nem veszhetik semmi, csak megváltozik. 

( Fekete István )

 

 

 

 

 

 

 

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  ZK-128
  Tömeg
  234 g/db
Webáruház készítés