Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Sámarigók Lakó-dalma DVD

Sámarigók Lakó-dalma DVD
6 500 Ft
Fényképezte és rendezte: Balogh István
 • Aki ismeri a madarak énekét, az megtanulja látni a zenét. - mondotta Herman Ottó, a magyar természettudomány klasszikusa. Lakó Antal madárdalos kertjében a szárnyas szépségek boldogságos muzsikája hamar átszáll a fülrepesztő emberi világból érkező látogatóra.
  Indonézia lenyűgöző szépségű madaráról, a sámarigóról még soha nem készült ilyen parádés bemutató mozi. Európában a legtöbb sámarigó változat itt látható. Elsőként Lakó Antal, azaz Sáma Papa tenyésztette nálunk a fehér koronás borneói rigót. Ezek a madarak nála találtak boldogságos otthonra, amit eredményes fióka neveléssel hálálnak meg.
  Sáma Papa valamikor több, mint száz madárfajt tartott, Ezekből néhány érdekesség ma is itt él: kínai sárgarigó, rubinbegy, napmadár, ametisztseregély, mozambik csicsörke és az általa "teremtett" különleges kanári hibridek. Sáma Papa a madarak tartásának és tenyésztésének évtizedek alatt elsajátított titkait is megosztja a nézővel. Szavaiból a madárvilág olyan szeretete sugárzik, hogy a beszélgetés végére magunk is kedvet kapunk a madarak tartására.
  Lakó Antal a MAGYAR MADARÁSZOK TERMÉSZET- ÉS ÁLLATVÉDELMI EGYESÜLET elnökeként arra figyelmeztet, hogy a vadon élő fajok túlélésének segítésére és az élővilág kifosztásának megakadályozására a tenyésztés tudományának gyakorlata a legjobb eszköz.
 • Cikkszám
  KT-009
  Tömeg
  98 g/db
Webáruház készítés