Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Fűzvessző (héjas)

Fűzvessző (héjas)


 Az ár a hosszúság függvényében változik. A 200 cm-es héjas fűzvessző ára a legalacsonyabb.
Élőnedves : 180 cm / 1kg friss aratású, élőnedves, zöld, héjas, nyersvessző megeredeztethető = 29 szál ! /
Egy esztendeje aratott, héjas, légszáraz, már ki nem hajt, de a könnyűsége miatt statikailag, belmagasság növeléséhez drótozással alkalmazható : 140 cm-es 1 kg kb. 104 szál !

 • Ön ÉLŐVESSZŐT is rendelhet, mely minden esztendő májusáig / szakszerű raktározásunknak is köszönhetően / megered.

   Minden év áprilliss végétől (az éven át készleten lévő főzött, hántolt, szárított amerikai kosárfonó fűzvesszőn kívül), légszáraz állapotú héjas amerikai kosárfonó fűzvesszővel szolgálhatunk, mely időjárásálló. Mindkét állapotú vessző használható fűzépítészethez is. Hogyha Ön elképzel egy kör alapú gömbölyű tetejű nagy madárkalitkát, vagy pl. egy jurtát, akkor az élő, héjas karóvesszők 25cm mélyre kerülnek a földbe, a magas boltívekhez alkalmazható kötözéssel a már amúgy is légszáraz, könnyű héjasvessző... Az egymással szemközti karóvesszőket drótozással egyesíthetjük. A kupolában... Így nagyobb belmagasságot adhatunk a kerti sátorkánknak. Az alsó karók kihajtanak és a friss leveles hajtásokat pl. apácarács szerűen kötjük hozzá a melletti soron következő álló karóhoz és így tovább... A nyers vesszőt szabályozott hőmérsékletű és páratartalmú helyiségben raktározzuk. Az aratást követő új esztendő áprilisáig életképes! A kézhezvételt követően néhány napig hűvös helyen, fektetve, napfénytől oltalmazva Ön is tárolhatja. Ha a pince földes, akkor fóliára tessék szíves fektetni, mert belegyökerezik fektében is egykettőre a talajba ! A telepítés előtt esővizes hordóba kell beleállítani 12 órára ! Komposztkashoz, ágyásszegélyhez, kerti sátorkához, merengőhöz, ösvényszegélyhez is ajánlott. Felhasználása : Körülbelül 25 cm- mélyre a vastag végét leszúrjuk. Esetleg előzőleg lyukat ütve, ebbe nyomjuk. A csizma sarkával megtömörítjük a földet a vesszőszál körül ! A föld alatti alvó rügyek egyike megered, gyökeret ereszt, a föld feletti első rügyek közül jó néhány szem kihajt, életre kel. Őszig kb. 140 cm-es leveles hajtást növel. A megeredő szemek feletti vesszőszál kiszárad, a héj rázsugorodik, konzervál, vízzáró réteget ad. / Ültetvény telepítésnél 25 cm-es vessző darabokat dugványozunk, a vastagabb véggel lefele úgy, hogy 1cm álljon ki a földből. A napot szereti, de a vizet csak tűri.
  A friss aratású, héjas, élőnedves, 140 cm-es hosszúságú amerikai kosárfonó fűzvessző vastagsága alul kb. 7 mm és ez szűkül heggyé. Az egy esztendeje aratott, szintén héjas de már légszáraz állapotú 160 cm-es hosszúságú amerikai kosárfonó fűzvessző vastagsága alul kb. 8 mm és ez szűkül heggyé a teljes hosszán.

  1 kg, 140 cm- es héjas, frissaratású, élőnedves, telepíthető, amerikai kosárfonó fűzvessző kb. 50 szálat tartalmaz. Alul 7mm vastag és ez fogy el heggyé...

  1 kg, 160 cm- es már légszáraz, héjas, egy esztendeje aratott kosárfonó fűzvessző 84 szál !

   

  Főzött hántolt szárított, 20 centiméterenkénti osztályozott amerikai kosárfonó fűzvesszőt az év 12 hónapjában vásárolhat. 80 cm től 200 cm- ig.

   

  Egy esztendeje aratott, héjas, légszáraz amerikai kosárfonó fűzvesszővel is szolgálhatunk stratégiai készletről.

   

  Bizalmát szeretnénk megszolgálni.

 • Cikkszám
  A-004-b
  Tömeg
  1 kg
Webáruház készítés