Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Fűzvessző (héjas)

Fűzvessző (héjas)
2 552 Ft


Élőnedves : 140 cm / 1kg frissaratású, élőnedves, megeredeztethető = 49 szál ! /
Héjas, légszáraz : 140 cm-es
 • Ön ÉLŐVESSZŐT is rendelhet, mely minden esztendő áprilisáig / szakszerű raktározásunknak is köszönhetően / megered.

   Minden év március végétől (az éven át készleten lévő főzött, hántolt, szárított amerikai kosárfonó fűzvesszőn kívül), légszáraz állapotú héjas amerikai kosárfonó fűzvesszővel szolgálhatunk, mely időjárásálló. Mindkét állapotú vessző használható fűzépítészethez is. Hogyha Ön elképzel egy kör alapú gömbölyű tetejű nagy madárkalitkát, vagy pl. egy jurtát, akkor az élő, héjas karóvesszők 25cm mélyre kerülnek a földbe, a magas boltívekhez alkalmazható kötözéssel a már amúgy is légszáraz, könnyű héjasvessző... Az egymással szemközti karóvesszőket drótozással egyesíthetjük. A kupolában... Így nagyobb belmagasságot adhatunk a kerti sátorkánknak. Az alsó karók kihajtanak és a friss leveles hajtásokat pl. apácarács szerűen kötjük hozzá a melletti soron következő álló karóhoz és így tovább... A nyers vesszőt szabályozott hőmérsékletű és páratartalmú helyiségben raktározzuk. Az aratást követő új esztendő áprilisáig életképes! A kézhezvételt követően néhány napig hűvös helyen, fektetve, napfénytől oltalmazva Ön is tárolhatja. Ha a pince földes, akkor fóliára tessék szíves fektetni, mert belegyökerezik egykettőre a talajba! A telepítés előtt esővizes hordóba kell beleállítani 12 órára! Komposztkashoz, ágyásszegélyhez, kerti sátorkához, merengőhöz, ösvényszegélyhez is ajánlott. Felhasználása : Körülbelül 25 cm- mélyre a vastag végét leszúrjuk. Esetleg előzőleg lukat ütve, ebbe nyomjuk. A föld alatti alvó rügyek egyike megered, gyökeret ereszt, a föld feletti első rügyek közül jó néhány szem kihajt, életre kel. Őszig kb. 140 cm-es leveles hajtást növel. A megeredő szemek feletti vesszőszál kiszárad, a héj rázsugorodik, konzervál, vízzáró réteget ad. / Ültetvény telepítésnél 25 cm-es vessző darabokat dugványozunk, a vastagabb véggel lefele úgy, hogy 1cm álljon ki a földből. A napot szereti, de a vizet csak tűri.
  A friss aratású, héjas, élőnedves, 140 cm-es hosszúságú amerikai kosárfonó fűzvessző vastagsága alul kb. 8mm és ez szűkül heggyé. Az egy esztendeje aratott, szintén héjas de már légszáraz állapotú 140cm-es hosszúságú amerikai kosárfonó fűzvessző vastagsága alul kb. 7 mm és ez szűkül heggyé a teljes hosszán.

  1 kg, 140cm- es héjas, frissaratású, élőnedves, telepíthető, amerikai kosárfonó fűzvessző 96 szálat tartalmaz. Alul 7mm vastag és ez fogy el heggyé...

   

  Főzött hántolt szárított, 20 centiméterenkénti osztályozott amerikai kosárfonó fűzvesszőt az év 12 hónapjában vásárolhat.

   

  Egy esztendeje aratott, héjas, légszáraz amerikai kosárfonó fűzvesszővel is szolgálhatunk stratégiai készletről

   

  Bizalmát szeretnénk megszolgálni.

 • Cikkszám
  A-004-b
  Tömeg
  1 kg
Webáruház készítés