Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Időgazdálkodás

Időgazdálkodás
3 556 Ft
Szerző : Husti István
 • Leírás:
  Az idő a gondolkodva cselekvő ember sajátos erőforrása. Mindannyian rendelkezünk egy olyan időkerettel, ami életünk első pillanatától kezdve megállíthatatlanul fogy. Érdemes arra ügyelni, hogy miként bánunk ezzel a korlátozott erőforrással. Nyilván ezzel is összefügg, hogy az időgazdálkodás (angol megnevezéssel: Time Management) témakörében már eddig is számtalan hosszabb-rövidebb szakirodalmi munka született.

  Jelen kiadvány két területen mindenképpen eltér az eddigi munkáktól:

  Egyfelől: nemcsak a vezetők időgazdálkodásával foglalkozik, hiszen az idő ugyan általános kategória, de annak egy meghatározott hányada valamennyiünk sajátja, függetlenül attól, hogy a társadalmi ranglétra melyik fokán állunk.

  Másfelől: az időgazdálkodás általános, személyhez köthető ismeretein kívül a mezőgazdálkodás néhány sajátos összefüggését is felvillantja.

  A klasszikus, ma már szállóigévé vált mondás szerin: „Az idő pénz.” A Szerző (egyetemi tanár, az MTA doktora) ennél egy kicsit tovább lép, amikor állítja, hogy az idő több, mint pénz. Az idő múlásával ugyan pénzünk gyarapodhat, de a dolog fordítva nem működik, azaz: pénzünk szaporodásával nem növelhető a rendelkezésünkre álló időkeret.

  Ezért is fontos az idővel való értelmes (hasznos és észszerű) gazdál­kodás; kortól nemtől, társadalmi státusztól függetlenül, minden ember számára. A könyv e gondolatok jegyében íródott.
 • Cikkszám
  ZK-046
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés