Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Házhozszállítás

Termék részletek


Ökológiai tisztítószer próbacsomag

Ökológiai tisztítószer próbacsomag
999 Ft
Ismerje meg Ön is, használja megelégedéssel, Kedves Családja és Földanyánk örömére !
 • Az összeállítás tartalmaz 1 x 1000g Mosószódát, 1 x 250g Nátriumperkarbonátot, 1 x 250g Citromsavat, 1 x 250g Szódabikarbónát és 1 x 125g BABASZAPPANT.

  Szóda-szappan-nátriumperkarbonát-citromsav : a 4 JÓBARÁT.
  A ruhák beáztatásával Ön energiát takaríthat meg, hiszen a kelmék szövetszálai felpuhulnak, a szennyeződés is fellazul, már kevésbé kötődik az anyag rostjaihoz, így alacsonyabb hőfokon is hatékonyan segít a 4 JÓBARÁT.

  Alkalmazási javaslatom nyugodt szívvel, szeretettel : Kb. fél L vizet felteszek a tűzre és beleteszem a BABA keményszappant. Kb. 4 perc elteltével, mikorra már hófehér, átlátszatlan a szappanos víz, kiveszem a BABA szappant. 1 evőkanál mosószódát belehintek a meleg szappanos vízbe és elkeverem. A mosógép mosószer adagoló rekeszébe 1 evőkanál nátriumperkarbonátot szórok, az öblítő adagoló tartályba pedig szintén 1 evőkanál citromsavat teszek. Ez után a mosógép dobjába beöntöm a szappanos-szódás meleg vizet. Beteszem a dobba a beáztatott ruhákat és 40 Celsius fokon indulhat is a mosás.

  Próbálja ki kérem szépen Ön is és használja megelégedéssel, Földanyánk és Valamennyi Földlakó Testvérünk Örömére !

  Az Erdőnevelő Kertek Közössége szellemiségében és az Ön kézműves webáruháza képviseletében alázatos szeretettel Marsovszky Gyula

  06 20 333 35 60
  info@kenderkoc.hu
 • Cikkszám
  ZTT-012
  Tömeg
  1,875 kg/db
Webáruház készítés