Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Környezetbarát tisztítószer összeállítás 19,4 kg

Környezetbarát tisztítószer összeállítás 19,4 kg
21 112 Ft

 A csomag tartalma:

10,1 kg Mosószóda

  3,1 kg Nátriumperkarbonát

  3,1 kg Citromsav

  3,1  kg Szódabikarbóna

 

Az ökológiailag fenntartható tisztítószerek össztömege  így 19,4 kg.  +  550 g = 0,55 kg a kartondoboz csomagolás tömege.

20 kg alatt marad így a teljes összeállítás, ami a Magyar Posta segítségével POSTÁN  MARADÓ KÜLDEMÉNYKÉNT 990.- forintért jut el az Önhöz legközelebbi postára és 10 napig letétben várja Önt, hogy hazavigye. 

 

  ;  )

 

 • Szóda-szódabikarbóna-szappan-nátriumperkarbonát-citromsav az 5 JÓBARÁT.


   Alkalmazási javaslatom nyugodt szívvel, szeretettel : Kb. fél L vizet felteszek a tűzre és bele teszem a szappant (lehet Baba szappan is).  Kb. 4 perc elteltével, mikorra már hófehér, átlátszatlan a víz, kiveszem a  szappant. 1 csapott evőkanál mosószódát valamint 1 csapott evőkanál szódabikarbónát belehintek a meleg szappanos vízbe és elkeverem. A mosógép mosószer adagoló rekeszébe 1 csapott evőkanál nátriumperkarbonátot szórok, az öblítő adagoló tartályba pedig 1csapott evőkanál citromsavat teszek. Ez után a mosógép dobjába beöntöm a szappanos-szódás-szódabikarbónás meleg vizet. Beteszem a dobba a beáztatott ruhákat és 40 Celsius fokon indulhat is a mosás.

   Javasoljuk mosás előtt a ruhák beáztatását. A beáztatással Ön energiát takaríthat meg, hiszen a kelmék szövetszálai felpuhulnak, a szennyeződés is fellazul, már kevésbé kötődik az anyag rostjaihoz, így alacsonyabb hőfokon is hatékonyan segít az 5 JÓBARÁT !

  A szódabikarbóna felhasználása:

   Konyhai, fürdőszobai takarításhoz használható természetes tisztítószer. Alkalmas zsíroldásra, tea- illetve kávéfoltok eltávolítására, hűtőszekrény szagtalanításra, leégett ételmaradékok edény aljából való eltávolítására, csempe, kád, WC tisztítására.

  Meleg vízben feloldva, vagy kevés vízzel készített sűrű pép formájában használható.  Próbálja ki Ön is, és használja megelégedéssel, Földanyánk és Valamennyi Földlakó Testvérünk Örömére !

  / Hogyha fent felejtődik a tűzön a víz, benne a szappannal és úgy érzi, hogy túl sok oldódott fel, akkor higítsa hideg csapvízzel duplájára és ezt követően tegye csak bele az 1 evőkanál mosószódát. A szódás-szappanos víz hígan folyékony állapotú legyen. Ellenkezőleg, kevés vízben sok feloldott szappan és szóda eredménye kocsonyás sűrű, zselé szerű elegy, ami a mosógépbe töltve az egyébként energiahatékony alacsony mosási hőmérséklet miatt eltömítheti a mosógép mosóvízszint mérő-szabályzó-kapcsoló vékony gumicsövét! /

  Három havonta célszerű 90 Celsius fokon 3 evőkanál citromsavat téve a mosógép mosópor adagoló rekeszébe, üresen lefuttatni egy mosóprogramot. • Cikkszám
  ZTT-009
  Tömeg
  28,5 kg/db
Webáruház készítés