Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Házhozszállítás

Termék részletek


Ökológiai tisztítószer összeállítás Földanyánk örömére

Ökológiai tisztítószer összeállítás Földanyánk örömére
14 000 Ft
Szóda-szappan-nátriumperkarbonát-citromsav a 4 JÓBARÁT.
A ruhák beáztatásával Ön energiát takaríthat meg, hiszen a kelmék szövetszálai felpuhulnak, a szennyeződés is fellazul, már kevésbé kötődik az anyag rostjaihoz, így alacsonyabb hőfokon is hatékonyan segít a 4 JÓBARÁT.

Alkalmazási javaslatom nyugodt szívvel, szeretettel : Kb. fél L vizet felteszek a tűzre és beleteszem a BABA keményszappant. Kb. 4 perc elteltével, mikorra már hófehér, átlátszatlan a szappanos víz, kiveszem a BABA szappant. 1 evőkanál mosószódát belehintek a meleg szappanos vízbe és elkeverem. A mosógép mosószer adagoló rekeszébe 1 evőkanál nátriumperkarbonátot szórok, az öblítő adagoló tartályba pedig szintén 1 evőkanál citromsavat teszek. Ez után a mosógép dobjába beöntöm a szappanos-szódás meleg vizet. Beteszem a dobba a beáztatott ruhákat és 40 Celsius fokon indulhat is a mosás.

Próbálja ki kérem szépen Ön is és használja megelégedéssel, Földanyánk és Valamennyi Földlakó Testvérünk Örömére !

Az Erdőnevelő Kertek Közössége szellemiségében és az Ön kézműves webáruháza képviseletében alázatos szeretettel Marsovszky Gyula

06 20 333 35 60
info@kenderkoc.hu

/ Hogyha fenn felejtődik a tűzön a víz, benne a szappannal és úgy érzi, hogy túl sok oldódott fel, akkor higítsa hideg csapvízzel duplájára és ezt követően tegye csak bele az 1 evőkanál mosószódát. A szódás-szappanos víz hígan folyékony állapotú legyen. Ellenkezőleg, kevés vízben sok feloldott szappan és szóda eredménye kocsonyás sűrű, zselé szerű elegy, ami a mosógépbe töltve az egyébként energiahatékony alacsony mosási hőmérséklet miatt eltömítheti a mosógép mosóvízszint mérő-szabályzó-kapcsoló vékony gumicsövét! /

Három havonta célszerű 90 Celsius fokon 3 evőkanál citromsavat téve a mosógép mosópor adagoló rekeszébe, üresen lefuttatni egy mosóprogramot.

  • Ezen ökológiai tisztítószer csomag tartalmaz 18kg mosószódát + 5kg nátrium perkarbonátot + 5kg citromsavat + 4db Baba szappan (4 x 125 g). A teljes bruttó tömeg 28,5 kg!
  • Cikkszám
    ZTT-009
    Tömeg
    28,5 kg/db
Webáruház készítés