Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Házhozszállítás

Termék részletek


28.5 Kg össztömegű Ökológiai tisztítószer összeállítás Földanyánk és valamennyi földlakó testvérünk örömére !

28.5 Kg össztömegű Ökológiai tisztítószer összeállítás Földanyánk és valamennyi földlakó testvérünk örömére !
17 209 Ft
Szóda-szappan-nátriumperkarbonát-citromsav a 4 JÓBARÁT.
A ruhák beáztatásával Ön energiát takaríthat meg, hiszen a kelmék szövetszálai felpuhulnak, a szennyeződés is fellazul, már kevésbé kötődik az anyag rostjaihoz, így alacsonyabb hőfokon is hatékonyan segít a 4 JÓBARÁT !

Alkalmazási javaslatom nyugodt szívvel, szeretettel : Kb. fél L vizet felteszek a tűzre és beleteszem a BABA keményszappant. Kb. 4 perc elteltével, mikorra már hófehér, átlátszatlan a szappanos víz, kiveszem a BABA szappant. 1 evőkanál mosószódát belehintek a meleg szappanos vízbe és elkeverem. A mosógép mosószer adagoló rekeszébe 1 evőkanál nátriumperkarbonátot szórok, az öblítő adagoló tartályba pedig szintén 1 evőkanál citromsavat teszek. Ez után a mosógép dobjába beöntöm a szappanos-szódás meleg vizet. Beteszem a dobba a beáztatott ruhákat és 40 Celsius fokon indulhat is a mosás.

Próbálja ki kérem szépen Ön is és használja megelégedéssel, Földanyánk és Valamennyi Földlakó Testvérünk Örömére !

Az Erdőnevelő Kertek Közössége szellemiségében és az Ön kézműves webáruháza képviseletében alázatos szeretettel Marsovszky Gyula

06 20 333 35 60
info@kenderkoc.hu

/ Hogyha fenn felejtődik a tűzön a víz, benne a szappannal és úgy érzi, hogy túl sok oldódott fel, akkor higítsa hideg csapvízzel duplájára és ezt követően tegye csak bele az 1 evőkanál mosószódát. A szódás-szappanos víz hígan folyékony állapotú legyen. Ellenkezőleg, kevés vízben sok feloldott szappan és szóda eredménye kocsonyás sűrű, zselé szerű elegy, ami a mosógépbe töltve az egyébként energiahatékony alacsony mosási hőmérséklet miatt eltömítheti a mosógép mosóvízszint mérő-szabályzó-kapcsoló vékony gumicsövét! /

Három havonta célszerű 90 Celsius fokon 3 evőkanál citromsavat téve a mosógép mosópor adagoló rekeszébe, üresen lefuttatni egy mosóprogramot.

 • Az utánvét kezelési díja további jelentős postaköltséggel jár !

  Amennyiben Ön megbízik bennünk, úgy az Önhöz emailban érkező elektronikus számla alapján banki előre utalásával megtisztelhet. Bizalmát szeretnénk megszolgálni !
  Ezzel a szállítási móddal a lakóhelyéhez leges legközelebbi Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását POSTÁN MARADÓ küldeményként 10 napos letétben tartással.!
  30kg össztömegig a postaszolgálati díj kedvezménnyel 2.790 forint. Ezzel a költséggel együtt adódik a 19.999 forint teljes végösszeg.
  Ezen ökológiai tisztítószer csomag tartalmaz 14kg mosószódát + 7kg nátrium perkarbonátot + 7kg citromsavat + 4db Baba szappan (4 x 125 g). Az ökológiailag fenntartható tisztítószerek tömege 28,5 kg!
 • Cikkszám
  ZTT-009
  Tömeg
  28,5 kg/db
Webáruház készítés