Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Kártyaszövés

3 636 Ft
Nincs raktáron
Engedelmével, sikerült egy utolsó kötetet megvásárolni, így ezen példány ára 3.636.- forint lett, köszönöm szépen a megértését. Alázatos szeretettel M.Gy.

Szerzők: Árvai Anikó, Vetró Mihály
 • A kis táblácskákkal, kártyákkal való szövés a történelem előtti időkre nyúlik vissza. Napjainkban néhány közép-ázsiai nomád nép asszonyainak körében találkozhatunk a két- vagy többlyukú szövőtáblákkal. A kártyákkal szőtt szalag nagyon erős, a készítés technikája pedig változatos mintázásra ad lehetőséget. A szalagokat használják övként, öltözetek széleinek szegésére, díszítésére, lószerszámok részeként, sátorszalagnak, fogantyúként zsákokra varrják.
  A könyvben a legelterjedtebb, négylyukú kártyák használatával készített mintás szalagokat mutatunk be, amelyeket ékszerként, pántként, kötözőként, övként, szegőként használhatunk, vagy varrhatunk belőle különböző tokokat.
  A szalagok szövéséhez szükséges szövőkártyákat saját kezűleg is elkészíthetjük, így a kötetet ajánljuk pedagógusok figyelmébe is, hiszen a szalagszövés iskolai vagy nyári táborban való kézműves foglalkozásnak is kiváló.

  A tartalomból

  Alapanyagok

  Eszközök

  Technikák

  Szövött minták
  Az első kártyás szalag
  Tüzes hullámok
  Kék-sárga rácsok
  Páros minták
  Szíves tolltartó
  Indás tolltartó
  Kosszarvas tarsoly
  Kétoldalas minták és betűk
  A kártyák cseréje
  A szalagok felhasználása
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  KSNK-021
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés