Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Karácsonyi kézműveskönyv

Karácsonyi kézműveskönyv
2 255 Ft
Karácsonyi kézműveskönyv
A karácsonyban a készülődés a legjobb. Ha időben elkezdünk gondolkodni azon, hogy ki, milyen ajándékot kapjon, hogy hogyan díszítsük fel a lakás különböző pontjait az ünnepnek megfelelően, és hogy milyen aprósüteménnyel kedveskedjünk a vendégeknek, akkor a karácsony nem pusztán három napból áll.

Ebben a könyvben azt szeretnénk bemutatni, hogy egyszerűen elkészíthető tárgyakkal, díszekkel hogyan lehet feldobni otthonunkat, a karácsonyi ajándékok csomagolását, na meg persze a karácsonyfát.

A készülődésbe a gyerekeket is bevonhatjuk, így ők is jobban átérzik a karácsonyi és adventi készülődés izgalmát, örömét.A könyvben megtalálható díszek készítését a szerző éveken át családjával együtt tökéletesítette.

Biztosak vagyunk benne, hogy a szülők, a tanárok, és a gyerekek kiadványunk segítségével gyorsan megtanulják, hogyan fabrikáljanak jászolt, gyertyákat, mécseseket, angyalkákat és karácsonyfadíszek tucatnyi variációját. Az elkészítésben a szemléletes rajzok és színes fotók biztosan segítséget nyújtanak majd.

Örömteli jó munkát és kellemes ünnepeket !
  • Cikkszám
    EKT-002
    Tömeg
    300 g/db
Webáruház készítés