Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Hétmagyar

Hétmagyar
7 891 Ft

2013-ban volt a honfoglalás befejezésének az 1111. éves évfordulója. Ennek emlékére készült a HÉTMAGYAR társasjáték, mely 4 játékot tartalmaz egyben.

 • A játék tartozékai:
  1 db kétoldalú (fóliás) térkép,
  9 db fa csatakorong,
  1 db időmérő fabábu,
  64 db győzelempont jelző,
  248 db seregjelző,
  20 db terepkártya,
  56 db egyéb jelzők
  színes játékszabály.
  Hétmagyar: Árpád fejedelem bevonulása játszható le 4 küldetésben, ahol minden játékos egy oldalon áll, az ellenfél maga a játék. Kihívások árán a hungárusok végső letelepedését lehet közösen irányítva lejátszani.
  Pozsonyi csata: Árpád 907-ben vívott győzedelmes csatája élhető át újra, ahol a háromszoros keleti frank-bajor túlerőt kell visszaverni. A hatszögletű térkép segítségével nagyon jól lemodellezhető a pozsonyi csata taktikái.
  Hadak Ura: A népvándorlás 12 népéből kiválasztott 2 nép csatája játszható le, ahol a csatatér véletlenszerűen jön létre terepkártyákból. Az egymással szemben álló 20-20 hadtest a Hadak Urától várja a győzelmet.
  Népvándorlás: Bemutatja a Kárpát-medence küzdelmes évszázadait az Úr 300-adik évétől a 907-es pozsonyi csatáig. 4 játékos verseng egymással, hogy kinek a népei szerzik meg a legtöbb győzelmi pontot.

  Köszönetnyilvánítás: Valló Gábor történelemtanár, Sugár József régész és Csík Csaba segített a legtöbbet a 4 játék fejlesztésében. Hagyományőrző csapatok is támogatták a játék elkészülését. A longobard, gepida, gót sereg grafikája a Norde Gard, a hun, az avar, Kelemen Zsolt, a római a Legio Brigetio és a magyar seregjelző Harangozó János fényképe alapján készült. A társasjáték dobozán a Csallóközi Bíró Kánság csapata látható.
 • Cikkszám
  TJ-008
  Tömeg
  1,2 kg/db
Webáruház készítés