Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Gyöngyékszerek

Gyöngyékszerek
3 995 Ft
Pereczes Orsolya : Gyöngyékszerek

A könyvet haszonnal forgathatja, aki még csak most kezdi az ismerkedést a gyöngyözéssel-drótozással, de az is, aki már sokféle ékszert készített és most újabb ötletekre, mintákra, további ismeretekre vágyik.
A leírások különböző gyöngyfűzési technikákkal és drótozással született modellek készítését mutatják be. Az egyes fűzéstechnikáknál találunk általános tájékoztatót, legalább egy kezdő és középhaladó szintű ékszert, és legtöbbször egy-egy haladó szintűt is. A hét ismertetett fűzéstechnika közül ötnél összefoglaló, trükkök-fortélyok zárják az ismertetést. Az adott fűzéstechnika lépései többé-kevésbé egymásra épülnek, de az egyes technikák egymástól függetlenek, bármelyikkel kezdhetjük az ismerkedést. A drótos ékszerek készítéséből is ízelítőt adunk, ismertetjük az alapfogásokat, amelyekre a fűzött daraboknál is szükségünk lehet.
A könyv utolsó fejezetében további kalandra invitáljuk az olvasót. A megszerzett technikai tudás birtokában belevághatunk valami igazán izgalmasba: a személyre szabott ékszerek tervezésébe, megvalósításába.

A tartalomból

Alapismeretek
Alkatrészek
Gyöngytípusok
Fűzőanyagok és használatuk, eldolgozásuk
Eszközök
Ékszereink hosszú élettartamának titka
Fémre érzékenyeknek

Ékszerkészítés egyszerűen

Tűvel-szállal
Hálós öltés
Peyote-öltés
Létraöltés
Heringöltés
Téglaöltés
Négyszögöltés - RAW
Tűszövés

Fogóval-dróttal
Drótos alapok
Ékszerek

Kombinált technikákkal

A tervezéstől a megvalósításig

Angol-magyar szószedet

Mintarácsok

  • Cikkszám
    KSNK_081
Webáruház készítés